Новата героиня на немското издание Playboy е принцесата на Саксония, праправнучката на последния крал на

...
Новата героиня на немското издание Playboy е принцесата на Саксония, праправнучката на последния крал на
Коментари Харесай

Принцесата на Саксония позира гола за Плейбой

Новата героиня на немското издание Playboy е принцесата на Саксония, праправнучката на последния крал на Саксония Фридрих Август Трети.

37-годишната Ксения Флоранс Габриела Софи Ирис позира топлес за мартенската корица на списанието. На фотосите тя театралничи с голи гърди, покривайки други елементи на тялото си с бяла полупрозрачна тъкан.

В изявление за списанието Ксения сподели, че е решила да направи откровена фотосесия, с цел да покаже, че всяка жена е „ красива тъкмо такава, каквато е “: „ Не е нужно да преследвате трендовете или да вършиме пластични интервенции, единствено с цел да угодите на някого. Имам стрии и не се срамя да ги покажа “, цитира думите й таблоидът Page Six. Ксения взе участие в доста риалити шоута и точно това прекарване оформи отношението й към личното й тяло.

Според нея тя непрестанно би трябвало да се бори с предразсъдъците – освен поради знатния си генезис, само че и поради външния си тип. „ В някои риалити излъчвания бях единственият участник, който не направи нищо на тялото си. Други дами, които съвсем всички имаха доста пластични интервенции, ми споделиха, че не съм им конкуренция, защото нямам извивки и не съм задоволително женствена ".

Хейтъри писаха сходни неща на Ксения в обществените мрежи и тя даже почнала да мисли за пластична интервенция, само че към момента не го е направила. " Най-доволна съм от тялото си, когато е крепко. Никога не се осъждам за себе си по външния си тип ".

В допълнение към присъединяване си в многочислени риалити шоута, принцесата на Саксония е известна, че е модел на Ikea, както и с издаването на автобиографична книга „ Ксения: Животът на принцеса от 21-ви век “. Книгата обаче възмути нейния родственик, немския принц Мария Емануел от Саксония, глава на саксонския кралски дом. " Тя е никой, тя не може да напише автобиография! Всичко това е ужасна неточност, злощастие за хилядолетната история на Дома на Ветин ", сподели той за автобиографията на своята далечна родственик. Според ръководителя на Дома на Саксония купата на принцесата по принцип е под въпрос, защото семейство Ксения е доста далечно обвързвано с главния клон на кралския дом (бащата на принцесата е фермер, майка й е фризьорка).
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР